David Jimmink: individuele hulpverlening

Wie ben ik?

David JimminkMijn naam is David Jimmink (1971) en ik heb sinds 2013 een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching in Houten. Na mijn studie psychologie en (de bijna afgeronde studie) Fundamenteel Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht heb ik gewerkt bij aantal bedrijven zowel in de commerciële hoek als non-profit. Ook ben ik gemeenteraadslid geweest en ben ik lid van verschillende besturen, veelal in de culturele sector.

Foto: Jeannette Meijer, PictureNow

Mijn persoonlijke ontwikkeling betrof onder andere een tweejarige opleiding bij de Lotushoeve uit Twisk en scholing bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht. In april 2014 rond ik de opleiding Energetic Integration bij Bodymind Opleidingen uit Rotterdam af. Daardoor beschik ik over de nieuwste inzichten in de begeleiding van mensen met problemen of een groeivraag.

Bewustwording

De belangrijkste opleiding is voor mij het leven zelf. Door open te blijven staan voor ervaringen en door nieuwsgierig te blijven is de ruimte ontstaan om anderen te helpen in hun leven. De mensen die ik heb begeleid, heb ik zien groeien in hun zelfvertrouwen. Zij kunnen de uitdagingen van de wereld beter aan.