David Jimmink: individuele hulpverlening

Coaching en begeleiding

coachingIedereen worstelt wel eens in zijn leven met zaken die hij of zij niet direct opgelost krijgt. Dit kunnen kleine dingen zijn, maar ook zaken die grote gevolgen kunnen hebben. Door werk, drukte in de samenleving, of omdat je er alleen voor staat, is het soms moeilijk om een luisterend oor te vinden. Dat luisterend oor vind je bij mij. Samen kunnen we kijken wat er speelt en zoeken naar ruimte in jezelf en bij anderen.

Wat is coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Samen bepalen we vooraf welke concrete doelen in het coachingstraject nagestreefd gaan worden. Het doel van mijn coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en om meer bewustzijn te krijgen over talenten en mogelijkheden.
Ik coach zowel op de werkplek als vanuit mijn eigen ruimte. Tussen de afspraken door is er ruimte voor telefonische ondersteuning.

Diensten in coaching

Na een intakegesprek van een uur wordt in onderling overleg een coachingstraject vastgesteld. Coaching kan zowel kortdurend als langdurend zijn en zowel persoonlijk, relatie- of werkgericht zijn.

Er zijn de volgende trajecten: