David Jimmink: individuele hulpverlening

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Bij lichaamsgerichte therapie kun je in principe met alle vragen en knelpunten terecht, mits deze niet vallen onder biologisch aantoonbaar geestesziekten zoals schizofrenie en manisch-depressiviteit. Hieronder zijn een aantal thema’s waarmee mijn cliënten om mijn hulp hebben gevraagd:  

woordwolk

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek wisselen we eerst informatie uit over de reden van je komst, over mijn praktijk en over mijn werkwijze. Wanneer we besluiten dat mijn werkwijze voor jou de juiste is, kan hieraan een intake worden gekoppeld en maken we afspraken over de frequentie van de sessies. Een sessie duurt vijf kwartier, de totale duur van de therapie is persoonsgebonden.

In de sessies wordt naast het gesprek gewerkt met verschillende technieken en methodes uit o.a. de bio-energetica, Energetic Integration, ademwerk, gestalt, familieopstellingen, karakter-analyse, tantra, drama, rebirthing en Reichiaans lichaamswerk. Mijn wijze van werken is afgestemd op de persoon en is gestoeld op de (vele) ervaring die ik inmiddels heb opgedaan in trainingen en opleidingen.